Kedai Al Huda

Kedai AL HUDA menjual pelbagai barangan dengan harga BORONG yang AMAT murah…

Jersi sukan

Jersi Adidas (Red)

Jersi Adidas (Yellow)

Jersi Adidas (Blue)

Jersi Adidas (Black)

Jersi Adidas (Putih)

Jersi Adidas (Yellow)

Jersi Adidas (Red)

Harga

  • Saiz XXL, XL dan L..
  • Belian Sehelai Baju Jersi – RM45.00..Percuma Sehelai Seluar Jersi bernilai RM20.00
  • Belian 7 Helai Baju Jersi – RM40.00..Percuma 7 Helai Seluar Jersi bernilai RM140.00
  • Belian 15 Helai Baju Jersi – RM35.00..Percuma 15 Helai Seluar Jersi bernilai RM300.00
  • Belian 30 Helai Baju Jersi – RM30.00..Percuma 30 Helai Seluar Jersi bernilai RM600.00
  • Belian 45 Helai Baju Jersi – RM25.00..Percuma 45 Helai Seluar Jersi bernilai RM900.00

Kasut Crocs

women ciprus

RM150.00

crocs work shoes 1RM150.00

medical

RM120.00

men santa cruzRM130.00

women new 4RM100.00

crocs kanak-kanak RM 40.00

crocs kanak-kanakRM40.00

crocs kanak-kanakRM40.00

Crocs Ciprus RM 150.00

Jersi Club Chelsea

Jersi Club Chelsea(Bahagian Belakang)RM45.00

T-shirt Club Arsenal T-shirt Club Arsenal

T-shirt Club Arsenal(Bahagian Belakang)RM65.00

Tempah & Terus Dapatkan Sekarang Sementara

Stok Masih Ada…

Untuk Tempahan, Sila SMS ke no

016-441 4586 (nur)

  • Kos Penghantaran adalah Percuma..

25 responses to this post.

  1. Posted by ab.razak bin awang on March 10, 2009 at 8:51 am

    assalamualaikum,
    saya ingin bertanya bagaimana caranya untuk saya memborong barang2 sukan seperti t-shirt atau jersi adidas,nike dll buatan china?Bolehkah pihak tuan uruskan untuk saya?Kalau ada katalog,bolehkah dikirimkan kepada saya?

    Reply

  2. assalamualaikum tuan,
    saya pun berminat dengan jersi tersebut. bole email katalog tersebut kepada saya?

    satu lagi, saya sedang menyiapkan kajian untuk membuka sebuah syarikat sulaman baju berkomputer. dan juga merancang untuk menyediakan perkhidmatan tempahan baju bercetak, baju korporat dan lain2 lagi.

    adakah tuan membekalkan baju2 kosong? yang berkaler dan tak berkaler, topi, jaket, baju korporat? jika ada, harap tuan send katalog tersebut pada saya.

    sekian terima kasih.

    Reply

    • Alaikum salam
      terima kasih kerana berminat utk berurusniaga dgn syarikat kami. Menurut kami adalah terlebih baik pihak saudara memberi kepada kami contoh2 produk yg saudara ingini.

      Reply

  3. Posted by izzat on March 21, 2009 at 11:17 pm

    salam sejahtera

    saya adalah pemborong.padi ini terbaca mengenai adanya pemborong bumiputra yang setanding dengan pemborong di ampang baru. di mana alamat perniagaan al huda ini? tq

    Reply

    • opis kami di simpang pulai, perak..no45a, persiaran seri raia, taman seri raia, 31300 kg. kepayang, perak..al huda akan menganjurkan kursus borong china pada 28.3 ini di jalan puchong,sekiranya berminat bolehla hadiri…boleh hubungi saya 016-4119731..ustaz sharani

      Reply

  4. Posted by lin... on July 25, 2009 at 9:53 am

    salam….. saya berminat untuk jd pengedar brg ni ada tak catalong……

    Reply

  5. Posted by Maslihah on July 26, 2009 at 2:40 pm

    Saya berminat nak membeli waffle maker. Saya dah survey dlm internet. Harga di china memang murah tapi kos penghantarannya mahal. Bagaimana klau sya ingin mendapatkan perkhidmatan syarikat tuan?
    Saya ada dengar di radio tentang syarikat yg menguruskan pemborong di china tetapi sy tidak sempat mengambil nombor telifon yg diberikan. Adakah itu syarikat tuan?

    Reply

  6. Posted by haizam on August 12, 2009 at 2:28 pm

    saya berminat untuk berniaga kasut crocs.boleh dapat kan harga kasut crocs.

    Reply

  7. Posted by Anom on August 14, 2009 at 4:09 pm

    Salam tuan,
    Saya berminat utk mendapatkan stok Crocs dari tuan.. Masih ada stok ke?

    Reply

  8. Posted by sidi on August 20, 2009 at 4:07 am

    assalamualaikum.

    saya dah baca semua soal jawab dalam blog nie.saya memang minta utk berniaga.sekarang permintaan
    utk jersi dan barangan sukan amat mengalakkan.saya ingin membeli dengan harga borong.macam mane cara
    utk sya berbuat pembelian.terima kasih

    Reply

  9. Posted by sidi on August 21, 2009 at 3:55 am

    kalau nak ambil borong dari china..mcm maner jalan nya

    Reply

  10. Posted by sham on August 21, 2009 at 8:08 am

    selain dari jersi EPL dan LIga2 dalam dunia ni, pihak tuan ada menyediakan produk lain seperti topi, pen,jam, dan lain2 yang berbentuk cenderamata.

    Reply

  11. Assalamualaikum ustaz.
    Saya amat berbangga ust. merupakan bumiputera yang berjaya didalam bidang pemborongan. Apakah perniagaan ini masih berjalan? Bilakah lagi tarikh-tarikh kursus borongchina ini akan diadakan? Saya ada menghubungi no. tel. ustaz tapi tiada jawapan. Saya dan rakan-rakan amat berminat untuk menyertai kursus ini dan melihat sendiri tempat urusniaga di negeri china. harap ustaz beri maklum balas. terimakasih.

    Reply

  12. Posted by haudli on September 7, 2009 at 12:38 pm

    bole bg saya katalog jersi dan barangan cenderamata yg berkenaan dgn bola sepak.

    Reply

  13. Posted by dayah on September 12, 2009 at 7:30 am

    salam. sy amat berminat untuk mengetahui lebih lanjut tentang kursus borong ini. bolehkah pihak tuan emailkan tarikh2 kursus yang terbaru yang akan diadakan?

    Reply

  14. Posted by ezzad on September 23, 2009 at 4:04 pm

    akum….saya minat bisness…dan mempunyai idea dan usaha yang tinggi….modal yg sederhana….10 thn ceburi bisness…
    masalah skrg saya buntu utk upgrade kan diri utk buat bisness china made…boleh kah anda bg saya idea utk saya ceburi bidang sepertimana anda….thx…anjungcamar@gmail.com………pertolongan aanda amat dihargai..

    Reply

  15. kursus borong china diadakan setiap masa. puan akan diajar teknik memborong pelbagai barang di china dari buat pasport, beli tiket flight, suasana di china, memborong dll.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: